Reparaties

We leven in  een wegwerpmaatschappij en vervangen al heel snel onderdelen. Zo ook auto-interieurs. Voor de klassieke auto’s is er veelal niets te vinden of het is ook in slechte versleten staat. Naast het volledig opnieuw bekleden van stoelen en overig interieur kunnen wij dan ook reparaties uitvoeren.

Vaak verslijt aan de bestuurderskant de zijwang of breekt het foam van binnen. We kunnen dit netjes voor u repareren. Met de juiste soort en dikte foam repareren we de binnenkant en met zoveel mogelijk dezelfde stof (in overleg), wordt uw interieur weer gerepareerd alsof het altijd zo geweest is.

We hebben leveranciers die originele stoffen (nagemaakt) hebben van de klassieke auto’s en zijn  dus beschikbaar. Voor de meeste modernere auto’s zijn stoffen ook te verkrijgen bij onze leveranciers.

Zo kunnen we zo onzichtbaar mogelijk een reparatie uitvoeren voor u en behoud de auto zijn originele uitstraling!

Wij repareren niet alleen auto-interieurs, maar ook interieurs voor boten, caravans, campers, brommers, motorfietsen, bestelbussen, vrachtwagens of andere voertuigen.

Uiteraard kunnen we ook een upgrade of custom made ontwerp maken. We zie u graag in onze werkplaats en kunnen u vooraf alle nodige informatie geven. U maakt dan uiteindelijk zelf de keuze van het materiaal.

Offerte aanvragen

Contact formulier