J. Kruize
5/5
Een op maat gemaakte set Porsche stoelen voor mijn Volkswagen kever laten bekleden. Vooraf langs geweest met de auto, stoffen bekeken en een keuze gemaakt. Tijdens het bekleden op de hoogte gehouden van de voortgang. En het resultaat is echt netjes geworden. Helemaal naar wens!
D. Koning
5/5

Eelco levert vakwerk! Ik heb mijn Aston Martin autostoelen bij hem opnieuw laten bekleden en die compleet custom door hem laten doen. Het resultaat is fantastisch!

Waarom uw autostoelen bekleden?

Autostoelen bekleden is een fantastische manier om uw klassieke auto nieuw leven in te blazen. Het bekleden van uw autostoelen kan namelijk een verbluffend resultaat leveren in het uiterlijk en natuurlijk de waarde van uw klassieke auto. Of u nou op zoek bent naar een volledige restauratie van uw auto of gewoon uw oude versleten autostoelen wilt vervangen, bij ons zijn meerdere opties als het gaat het bekleden van uw autostoelen.

Wij hebben verschillende soorten bekleding waar u uit kunt kiezen, waaronder leer, suède, vinyl en stof. Uw keuze hierin hangt af van uw persoonlijke voorkeur en budget. Leer is bijvoorbeeld duurder dan vinyl, maar biedt wel een luxere uitstraling en gaat vaak een stuk langer mee.

Het bekleden van uw versleten autostoelen is niet alleen goed voor de uitstraling van uw auto, maar het verlengt ook de levensduur van uw stoelen. Gebruik van de auto en de stoelen kan zorgen voor slijtage en beschadigingen. Het opnieuw laten bekleden van uw autostoelen kan dit ongedaan maken en zorgt ervoor dat uw autostoelen er weer als nieuw uitzien.

Wanneer u uw autostoelen opnieuw wilt laten bekleden is het natuurlijk belangrijk om een ervaren professional te kiezen. Wanneer u onze beoordelingen leest zult u zien dat wij een autobeklederij zijn met veel ervaring, goede resultaten en fijne service. Uw kunt onze beoordelingen hier bekijken.

Kortom, het bekleden van uw autostoelen is een slimme investering die uw auto er niet alleen als nieuw uit laat zien, maar ook de algehele waarde verhoogt en de levensduur verlengt. Door het kiezen van de juiste autobeklederij die werkt met de beste materialen en een professionele werkwijze zorgt u ervoor dat uw autostoelen er geweldig uit blijven zien en nog heel lang mee kunnen.

Autostoelen bekleden in drie stappen

1. Het voortraject

Eerst bespreken wij samen met de klant de details van de opdracht. Vervolgens wordt er samen gekeken naar welk stof er gebruikt gaat worden.  Deze originele materialen bestellen wij bij onze  leveranciers zodat wij kunnen beginnen met de montage.

2. De montage

Bij het uitvoeren worden eerst de autostoelen op professionele wijze ontmanteld. Hierdoor blijven alle originele onderdelen netjes intact. De gekozen materialen worden daarna op een industriële naaimachine vakkundig aan elkaar gestikt.

3. Het bekleden van de autostoelen

Beklederij Schuurman monteert de gestikte hoes op ambachtelijke wijze aan het het frame van de stoel. Dit wordt gedaan door middel van een spandraad. Daardoor wordt de hoes zo strak mogelijk om de autostoel gespannen en kunnen uw autostoelen weer jaren mee.

Bekijk onze andere diensten

Over Eelco Schuurman

Zelf heeft Eelco Schuurman, de oprichter, jarenlang al een passie voor klassieke auto’s en Motors en heeft hij geraced met klassieke Alfa Romeo’s (75 en 155) in de  Squadra Italia. Ook is Schuurman actief geweest met Racend Ondernemen, een businessclub voor ondernemers die de passie voor auto’s en motors delen.

Als hobby was autostoelen bekleden al zijdelings aanwezig en kreeg het een boost doordat hij twee cursussen heeft gevolgd als autobekleder en meubelstoffeerder. Zo is Autobeklederij Schuurman ontstaan. De jarenlange achtergrond van Schuurman als ergonoom komt goed van pas als het gaat om aandacht voor de ergonomie en zitcomfort van de producten. 

autostoelen bekleden
H. Rooijakkers
5/5
Super aardige man met goud in zijn vingers en dat voor een hele redelijke prijs. Beklederij Schuurman is een echte aanrader!

Offerte aanvragen

Contact formulier