Onze diensten

Het opnieuw bekleden van uw autostoelen is keuze uit originele stoffen, maar ook leer of naar eigen keuze. We hebben diverse leveranciers in binnen en buitenland voor de mooiste en beste materialen. Ook hebben we leveranciers voor de eenvoudigere of goedkopere varianten, maar wel van goede kwaliteit.

Als autobeklederij zijn wij gespecialiseerd in klassieke auto’s van o.a. Porsche 911, 944, 928, 924, BMW 02 serie, Peugeot 205 gti, Ford Mustang, MG, etc.

Uw bootkussen, bootbank of zonnedek opnieuw laten bekleden of repareren?

We maken alles op maat voor uw motorjacht, speedboot, zeiljacht, zeilboot, motorboot, sloep, roeiboot of anders en uiteraard volgens eisen die gesteld worden binnen de watersport.
Zo gebruiken we o.a. RVS ,(spreid)tacknieten, professionele stoffen (tot zelfs bacteriewerend) en waterdicht makende garens en technieken.

Motorzadel opnieuw laten bekleden. Kan originele stof, skai of leer zijn, maar kan uiteraard ook custom special made

Wij stofferen alle merken en alle soorten zadel, buddyseat, voor motor en brommer, etc.
Honda, Yamaha, KTM, Zundapp, Kreidler, Suzuki, Harley Davidson, Kawasaki, etc

Uiteraard wordt ook in overleg het foam hersteld of vernieuwd of worden zelfs ergonomische aanpassingen gedaan (verlaagd, ingekort, verhoogd)

Overig interieur bekleden

Alle voorkomende vragen over interieur van classic cars, waaronder dashboards, zijpanelen, middenconsoles, versnellingspook, maar ook bijvoorbeeld het stuurwiel,   kunnen wij voor u herstellen met mooie nieuwe (originele) stoffen of in mooi leer.

Deze activiteit vraagt een professionele kijk, maar vraagt ook om de juiste professionele tools en bijvoorbeeld verschillende soorten lijmen voor verschillende toepasingen. Wij hebben door schade en schande voor u de juiste keuze maken vor een professioneel resultaat

Offerte aanvragen

Contact formulier