Ons werk

Een aantal voorbeelden van ons werk

Gemakkelijk uw autostoelen bekleden bij Beklederij Schuurman. Is uw Porschestoel ook uitgelubberd en doorgezakt? Dat komt omdat er een zwakke plek zit in de stoelen van de Porsche 911 986 996 997 modellen. Ze hebben of krijgen het helaas allemaal. Maar er is goed nieuws:

We hebben een modificatieset of kunnen de gehele bekleding vernieuwen naar wens

Heeft u ook een oud, ingezakt en versleten interieur van uw mooie klassieke Porsche 928? Laat het op ambachtelijke wijze totaal vernieuwen door Beklederij Schuurman. Wij leveren altijd maatwerk door u te keuze te geven uit verschillende materialen.

”Ik kan melden dat de stoelen formidable zitten! Ik heb er net een 3000km reis naar Athene in gemaakt en er is geen enkel moment geweest dat ze niet goed zaten. Nogmaals dank voor de top quality.”

Zie de foto hoe de oude stoelen kunnen zijn: Oud, kapot en versleten. Dat zijn  ze bijna allemaal. Een originele of een andere uitvoering kan ook desgewenst voor u gemaakt worden zodat uw klassieke auto weer zo goed als nieuw is.

Een mooie E30 (cabrio in dit geval) sport maar met oud en versleten stoelen en achterbank. Dat is weer goed te maken door alles met mooi soepel leer in originele kleur totaal nieuw te bekleden. Het vraagt professioneel vakwerk en wij doen dat op ambachtelijke wijze.

Een mooie Citroen DS Pallas maar met oude en versleten stoelen en achterbank. Dat is weer goed te maken door alles met mooi soepel leer (of stof) in originele of gekozen kleur te laten bekleden.

Peugeot 205 GTI stoelen nieuw bekleed in leer (originele donkergrijze kleur met rode siernaden) of de populaire originele stof met rode blokjes of de grijs rode streeppatroon. 

Offerte aanvragen

Contact formulier