B. Hattink
5/5
Na het zien van de kwaliteit van de reparatie van een bestuurdersstoel van mijn zoon, heb ik Beklederij Schuurman gevraagd mijn Honda Super Magna motorzadel bekleden. Het resultaat is dat ze weer als nieuw zijn en zeer vakkundig in elkaar zijn gestikt. Uitstekend adres voor motorrijders met kapotte of versleten zadel.
W. van der Schouw
5/5

Beklederij Schuurman heeft mijn KTM buddy seat opnieuw bekleed. Daarnaast heeft hij ook de zitvorm aangepast. Mijn buddy seat werd snel opgeleverd en de service was ook nog eens erg vriendelijk en professioneel! Mijn motorzadel bekleden heeft ervoor gezorgd dat hij weer als nieuw eruit ziet.

Motorzadel bekleden in drie stappen

1. Het voortraject

Eerst bespreken wij samen met de klant de mate van aanpassingen van het motorzadel. Vervolgens wordt er samen gekeken naar welk stof er gebruikt gaat worden.  Deze originele materialen bestellen wij bij onze  leveranciers zodat het motorzadel bekleden kan beginnen.

2. De montage

Bij het uitvoeren wordt eerst het het motorzadel op professionele wijze ontmanteld. Hierdoor blijven alle originele onderdelen netjes intact. De gekozen materialen worden daarna op een industriële naaimachine vakkundig aan elkaar gestikt.

3. Motorzadel bekleden

Beklederij Schuurman monteert de gestikte hoes op ambachtelijke wijze aan het motorzadell. Dit wordt gedaan door middel van een spandraad. Daardoor wordt de hoes zo strak mogelijk om het motorzadel gespannen en kan uw motorzadel weer jaren mee.

Bekijk onze andere diensten

Over Eelco Schuurman

Zelf heeft Eelco Schuurman, de oprichter, jarenlang al een passie voor klassieke auto’s en Motors en heeft hij geraced met klassieke Alfa Romeo’s (75 en 155) in de  Squadra Italia. Ook is Schuurman actief geweest met Racend Ondernemen, een businessclub voor ondernemers die de passie voor auto’s en motors delen.

Als hobby was auto’s en motorzadels bekleden al zijdelings aanwezig en kreeg het een boost doordat hij twee cursussen heeft gevolgd als autobekleder en meubelstoffeerder. Zo is Autobeklederij Schuurman ontstaan. De jarenlange achtergrond van Schuurman als ergonoom komt goed van pas als het gaat om aandacht voor de ergonomie en zitcomfort van de producten. 

autostoelen bekleden
H. Rooijakkers
5/5
Super aardige man met goud in zijn vingers en dat voor een hele redelijke prijs. Beklederij Schuurman is een echte aanrader!

Offerte aanvragen

Contact formulier