Onze diensten

Het opnieuw bekleden van uw autostoelen is keuze uit originele stoffen, maar ook leer of naar eigen keuze. We hebben diverse leveranciers in binnen en buitenland voor de mooiste en beste materialen. Ook hebben we leveranciers voor de eenvoudigere of goedkopere varianten, maar wel van goede kwaliteit.

Als autobeklederij zijn wij gespecialiseerd in klassieke auto’s van o.a. Porsche 911, 944, 928, 924, BMW 02 serie, Peugeot 205 gti, Ford Mustang, MG, etc.

Naast het volledig opnieuw bekleden van stoelen voor uw auto. Bekleden wij ook autostoelen wat u als meubilair in de woonkamer kunt neerzetten.

Zo krijgt uw woonkamer dezelfde luxe en klassieke uitstraling als uw klassieke auto. Denk bijvoorbeeld aan luxe fauteuil of ergonomische bureaustoel.

Overig interieur bekleden

Alle voorkomende vragen over interieur van classic cars, waaronder dashboards, zijpanelen, middenconsoles, versnellingspook, maar ook bijvoorbeeld het stuurwiel,   kunnen wij voor u herstellen met mooie nieuwe (originele) stoffen of in mooi leer.

Deze activiteit vraagt een professionele kijk, maar vraagt ook om de juiste professionele tools en bijvoorbeeld verschillende soorten lijmen voor verschillende toepasingen. Wij hebben door schade en schande voor u de juiste keuze maken vor een professioneel resultaat

Offerte aanvragen

Contact formulier